Vervang tijdig de distributieriem om schade te voorkomen

Het breken van een distributieriem brengt hoge reparatiekosten met zich mee. Het op tijd vervangen van dit onderdeel is vaak goedkoper en ook veiliger.

Garage Van Dam Gouda bekijkt bij onderhoudsbeurten altijd of de distributieriem aan vervanging toe is. Zo kunnen wij u tijdig op de hoogte brengen dat een nieuwe noodzakelijk is. 

Wanneer moet de distributieriem vervangen worden?

De distributieriem wordt, afhankelijk van het merk auto, na een bepaald aantal kilometers vervangen. In het onderhoudsboekje staat wanneer de riem voor het laatst vervangen is en na hoeveel kilometers deze weer vervangen moet worden.

Wilt u weten of de riem aan vervanging toe is? Kom dan gerust even langs bij Garage Van Dam Gouda. Wij controleren dit graag voor u. 

Kosten vervangen distributieriem

De kosten van de vervanging zijn afhankelijk van het merk en type auto wat u rijdt. Via onze website kunt u een offerte opvragen zodat u vooraf weet wat de kosten zijn.

Bekijk de video 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het vervangen van een distributieriem of uw auto laten controleren? Neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak. Wij helpen u graag verder! 

Liever eerst een offerte? Vraag deze dan hier aan?

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook