Banden van de beste kwaliteit

Garage Van Dam Gouda biedt u autobanden van de beste kwaliteit tegen een zeer voordelig tarief. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan banden waardoor wij altijd in het bezit zijn van een exemplaar dat bij u past. Enkele bekende merken die wij verkopen zijn Bridgestone, Continental en Dunlop. 

De juiste band bij de juiste auto

Welke band voor u geschikt is, is afhankelijk van vele factoren. Op basis van uw rijstijl, uw auto en uw wensen kunnen wij u uitstekend adviseren.

Automatisch voor de goedkoopste kiezen is in het geval van uw autobanden niet verstandig. Wanneer de band niet bij uw auto past, is goedkoop automatisch duurkoop. Goede banden zijn van groot belang en dragen bij aan het comfort, de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. 

Winter- en zomerbanden

Ook als u zelf beschikt over een complete wielenset helpen wij u graag. Garage Van Dam Gouda wisselt de banden van uw auto terwijl u wacht tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De kosten hiervan bedragen slechts € 30,25

Ook het opslaan van uw winterbanden is bij ons extra voordeling. In combinatie met het wisselen kost het opslaan van de wielen slechts € 66,55 per seizoen. Uiteraard worden de banden zeer zorgvuldig opgeslagen en zijn zij verzekerd tegen brand en diefstal. 

Kwaliteit banden voor aantrekkelijke prijzen:

Bandenmaat Merk Type Prijs per stuk 
145/70R13 Vredestein T-Trac € 42,-
175/65R14 Continental Eco 3 € 49,-
195/65R15 Michelin Energy+ € 89,- 
205/55R16 Vredestein Sportrac € 91,-

 

Indien uw bandmaat er niet bij staat, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte

Liever eerst een offerte? Vraag deze dan hier aan?

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook