Auto airco service van Garage Van Dam Gouda

Een airco is tegenwoordig in elke (moderne) auto ondenkbaar. Het systeem moet echter wel regelmatig onderhouden worden, zodat er geen gebreken optreden. Dat kan met onze auto airco service. 

Een airco verliest per jaar ongeveer 10% koudemiddel. Na verloop van tijd merkt u wellicht dat de airco minder goed koelt in de auto. Bij een tekort aan koudemiddel kan de compressor beschadigd raken, wat weer een dure reparatie met zich meebrengt. Wanneer u regelmatig uw airco laat controleren, kunnen deze kosten worden voorkomen. 

Wat houdt een auto airco service in?

De professionele en vakbekwame monteur van Garage Van Dam Gouda loopt het gehele aircosysteem na en controleert alle factoren. Zo wordt onder andere de aircofilter gecheckt en kijkt hij of de condensor moet worden schoongemaakt.

Duidelijkheid over de kosten

Als wij tijdens de controle op mankementen stuiten, zullen wij deze altijd eerst met u bespreken. Wij nemen de opties en de daarbij behorende kosten met u door alvorens wij uw accu repareren. Zo is er altijd duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor ongewenste uitgaven te staan. 

Voor meer informatie over deze service kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook direct online een afspraak maken voor het onderhoud van uw airco.

Liever eerst een offerte? Vraag deze dan hier aan?

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook