Zomer- en winterbanden bij Garage Van Dam Gouda

Het is zeer raadzaam om de banden van uw auto af te stemmen op het seizoen. Zomer- en winterbanden verschillen enorm van elkaar, niet alleen wat betreft het profiel maar ook qua rubbersamenstelling.

De verschillen in de zomer- en winterbanden hebben invloed op de wegligging, de remweg, het afrolgeluid en de rolweerstand. Het wisselen van banden is dus erg belangrijk voor uw eigen veiligheid en dat van uw weggebruikers.

Wisselen en opslaan van uw bandenset 

Als u zelf beschikt over een complete winter- en zomerbandenset, is de klus geklaard terwijl u wacht. Binnen een zeer korte tijd hebben wij voor u uw banden gewisseld. Dit kost bij Garage Van Dam Gouda slechts € 29,- 

Heeft u zelf geen ruimte om de banden op te slaan? Ook dat kan bij onze garage. Voor € 65,- verwisselen wij uw banden en slaan wij deze ook voor u op. Uiteraard zijn zowel de zomer- als winterbanden dan verzekerd tegen brand, diefstal en schade. 

Meer informatie over zomer- en winterbanden

Download de brochure van de BOVAG om meer te weten te komen over de verschillende banden. U kunt ook bij Garage Van Dam Gouda terecht met uw vragen

Klik op het kaartje hieronder voor de regels voor winterbanden en sneeuwkettingen per Europees land

winterbanden

In onze online agenda kunt u direct een afspraak inplannen voor het wisselen van uw bandenset. 

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook