ServiceBook® het digitale onderhoudsboekje

Wat is ServiceBook

ServiceBook is het digitale onderhoudsboekje van een auto. ServiceBook is een platform dat het DSR (Digital Service Record) toegankelijk stelt voor ieder autobedrijf en automobilist ongeacht het merk. Hiermee registreert een autobedrijf de nieuwe onderhoudsinformatie en heeft een automobilist altijd inzicht in zijn onderhoudshistorie. Daarnaast ondersteunt ServiceBook ook het serviceplan. In uw serviceplan worden auto specifieke richtlijnen en adviezen voor onderhoud gegenereerd. Een handige tool die u herinnert aan deze richtlijnen en adviezen via een notificatiebericht. ServiceBook is toegankelijk vanaf een smartphone, tablet en web(desktop). Hetzelfde gemak, maar met het comfort van nu.

ServiceBook bij Garage Van Dam Gouda

U kunt bij ons terecht voor het digitale onderhoudsboekje. Wij vullen de app met uw onderhoudshistorie zodat u altijd terug kunt zien wat de status is van het onderhoud van uw auto. Na elk bezoek worden deze gegevens geupdate. 

Tevens geven wij aan op wat voor termijn of na hoeveel kilometers er onderhoud aanstaande is, u staat dus nooit voor een verrassing wanneer u een afspraak maakt. Die afspraak kunt u trouwens direct vanuit de app maken in onze werkplaatsagenda, op elke moment en op elke plaats.

Hoe werkt ServiceBook

  1. U download de android of iphone-app (windows binnenkort beschikbaar)
  2. U meld zich aan bij ServiceBook, klik op deze link (vul Garage Van Dam Gouda in als uw autobedrijf)
  3. U ontvangt uw inloggegevens
  4. U logt in met uw gegevens in de ServiceBook app en heeft toegang tot uw autogegevens

    android servicebook

    iPhone app servicebook

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook