logo kentekenloket.nl

Garage Van Dam Gouda uw Kentekenloket

Garage van Dam is een officieel RDW kentekenloket en u kunt bij ons terecht voor het tenaamstellen, overschrijven of schorsen van uw auto.

Wij hebben niet alleen de mogelijkheid om deze administratieve afhandeling voor u te regelen maar hebben uiteraard ook verstand van de auto zelf. U kunt dus bij ons een technische keuring, APK of direct onderhoud uit laten voeren.

Bij het Kentekenloket kunnen particulieren nu bij het autobedrijf een kenteken overschrijven. Voorheen was dit alleen mogelijk bij postagentschappen. Er zijn nu zo’n 675 RDW-erkende autobedrijven in Nederland waar dit mogelijk is, Garage Van Dam Gouda is het eerste kentekenloket in Gouda.

Een autobedrijf is een logische plek voor het overschrijven van een kenteken. Alle technische kennis over auto’s is ter plekke aanwezig. Zo kan de koper er meteen een gratis kilometercheck laten doen, om er zeker van te zijn dat het aantal kilometers op de teller ook echt klopt. Ook een aankoopkeuring of een bandencheck is snel geregeld. En een RDW-erkend autobedrijf is geheel neutraal, zodat er voor de koper en verkoper extra zekerheid ontstaat.

Voor de koper en verkoper bieden de meeste kentekenloketten nog een extra voordeel. Bij Garage Van Dam Gouda ontvangt de koper een kentekenetui en beiden ontvangen tegoedbonnen voor diverse aanbiedingen.

Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Die heeft de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt binnen een dag opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op www.kentekenloket.nl

Auto overschrijven en veilig betalen bij ons autobedrijf

KENTEKENLOKET 201703230068 versie nw

Auto kopen of verkopen? De betaling is altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. De koper is verzekerd dat de auto op zijn naam komt te staan en de verkoper krijgt gegarandeerd het afgesproken bedrag op zijn bankrekening gestort. Kentekenloket fungeert als tussenpersoon. De eenmalige kosten van 10 euro zijn voor rekening van de verkoper.

Klik hier voor meer informatie en start direct een transactie.

 

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook