BOVAG Pechhulp helpt u snel op weg! 

De BOVAG Pechhulp is de hulp die u nodig heeft als u ergens onverhoopt stil komt te staan. Onze service is uiterst professioneel, zeer snel en altijd betrouwbaar. 

BOVAG Pechhulp: altijd een ervaren monteur dichtbij 

BOVAG Pechhulp kent vele voordelen. U bent bijvoorbeeld altijd verzekerd van hulp op de momenten dat uw auto dienst weigert. Daarnaast weet u zeker dat er alleen zeer vakbekwame professionals naar uw auto kijken. Ook zullen wij nooit stoppen met de pechhulp voordat uw auto het weer doet of voor er vervangend vervoer geregeld is.

Als u op minder dan 25 kilometer bij Garage Van Dam Gouda met pech staat, komen onze monteurs u helpen. Staat u verder dan deze afstand, dan wordt de hulp aangeboden door andere ervaren BOVAG-monteurs. 

BOVAG Pechhulp is zeer voordelig 

De BOVAG Pechhulp is zeer voordelig geprijsd. Vanaf € 40,- per jaar kunt u al voorzien zijn van onze hulp binnen Nederland.

Bent u vaak met uw auto in het buitenland en wilt u voorkomen dat u daar stil komt te staan? Sluit dan een dekking af voor heel Europa. Dit kan al voor slechts €17,50 extra per jaar. 

Meer informatie over pechhulp binnen en buiten Europa vindt u op de website van BOVAG. Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Garage Van Dam Gouda. 

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook