Garage Van Dam Gouda geeft u BOVAG Garantie

Garage Van Dam Gouda biedt haar klanten BOVAG garantie en dat heeft voor u vele voordelen. Een BOVAG garage biedt u de zekerheid dat uw auto wordt onderhouden door echte professionals. Wanneer er onverhoopt toch een gebrek ontstaat nadat wij uw auto hebben gerepareerd en afgeleverd, valt dit onder de zogenaamde BOVAG garantie. Dat houdt in dat wij het gebrek kosteloos repareren.

BOVAG garantie 

Wanneer u een auto bij ons koopt of laat repareren, krijgt u daarbij de BOVAG garantie. Accessoires en onderdelen die u (extra) heeft laten inbouwen, vallen niet onder deze garantiebepalingen. Wanneer onderdelen bij een onderhoudsbeurt zijn goedgekeurd, maar binnen de garantietermijn toch gebreken vertonen, repareren wij dit kosteloos voor u.

De duur van de BOVAG garantie

U krijgt bij aankoop van een auto bij Garage Van Dam Gouda 6 maanden garantie op het voertuig, mits de aankoopwaarde minimaal € 4.500,- is, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen. Auto's met een lagere aankoopwaarde vallen buiten de garantiebepalingen van de BOVAG.

BOVAG garantie op reparatie

Wanneer u uw auto door Garage Van Dam Gouda laat repareren en onderhouden, krijgt u na elke onderhoudsbeurt een garantie van 3 maanden op de gerepareerde onderdelen. Wanneer deze binnen 3 maanden gebreken vertonen, reparen wij dit kosteloos.

Als u de auto weer verkoopt, vervalt ook de BOVAG garantie. Deze is niet overdraagbaar. 

Extra informatie over BOVAG

Op de website van de BOVAG kunt u ook meer lezen over de garantiebepalingen. Hier vindt u ook meer informatie over BOVAG Pechhulp. Wilt u meer weten over de BOVAG garantie die Garage Van Dam Gouda u biedt? Neem dan gerust contact met ons op of maak online een afspraak.

 

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook