Voordelig een kleine of een grote beurt bij Garage Van Dam Gouda

Voor uw veiligheid en de levensduur van uw auto is het goed het voertuig regelmatig naar de garage te brengen voor een kleine of grote onderhoudsbeurt. Dit kan, als u de verkeerde garage treft, een dure onderneming worden. Gelukkig hanteren wij bij Garage Van Dam Gouda zeer aantrekkelijke prijzen! 

Voor een kleine onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht vanaf € 79,-. Een grote onderhoudsbeurt is mogelijk vanaf € 220,- 

Geen onverwachte kosten bij Garage van Dam Gouda

Wanneer u uw auto voor een onderhoudsbeurt naar onze garage brengt, lopen wij uw auto helemaal na aan de hand van een checklist. Als er onderdelen moeten worden vervangen, bijvoorbeeld omdat zij versleten zijn, nemen wj altijd eerst contact met u op. Wij geven aan welke kosten hieraan verbonden zijn en waarom wij de reparatie noodzakelijk achten. De keuze voor het vervangen of reparen ligt vervolgens bij u. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. 

Veiligheid voor alles

Garage van Dam Gouda heeft uw veiligheid hoog in het vaandel staan. Wanneer wij uw auto onderhouden zullen wij tijdig aangeven wanneer wij zien dat een onderdeel slijt. U kunt zelf uiteraard besluiten of een onderdeel wel of niet vervangen moet worden. Wij adviseren u echter om nooit te wachten tot het laatste moment. Uw veiligheid en die van de medeweggebruikers gaat voor alles!

Maak nu een afspraak

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook