Apk-keuring door Garage van Dam Gouda 

Bij Garage Van Dam Gouda kunt u zeer voordeling een apk-keuring laten uitvoeren. De kosten bedragen slechts € 29,-. Met dit tarief zijn wij een van de goedkopere apk-keurbedrijven in de regio Gouda. 

Wij voeren de APK uit volgens de APK eisen zoals die vastgelegd zijn in de wet. U brengt bij voorkeur 's ochtends uw auto en zodra de auto gekeurd is, nemen wij contact met u op. Wij streven er naar dat u diezelfde dag uw auto weer kunt ophalen. 

Het is vanzelfsprekend dat wij alle ingrijpende kosten eerst met u doornemen. Ook bij het afkeuren van de auto nemen wij eerst contact met u op om alle reparaties te bespreken. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bespaar op uw apk-keuring

Wanneer u een grote onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren, krijgt u altijd een gratis apk-keuring. Bij een kleine onderhoudsbeurt bieden wij u een apk-keuring aan voor slechts € 19,-

Regelgeving

Is uw auto toe aan een apk-keuring? 

Hoe vaak uw auto apk gekeurd moet worden, hangt van uw brandstof af. Hieronder vindt u een klein overzicht: 

APK voor auto's op benzine en/of electromotor:

De eerste keuring dient plaats te vinden 4 jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze eerste keuring moet uw voertuig in de 4 jaar daarna 1 keer per 2 jaar gekeurd worden. Na deze periode (dus 8 jaar na de eerste toelating op de weg) is een jaarlijkse keuring verplicht.

APK voor auto's op diesel of LPG:

De eerste keuring dient plaats te vinden 3 jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Daarna moet uw auto jaarlijks gekeurd worden.

Als uw auto toe is aan een apk-keuring, kunt u via onze handige online agenda direct een afspraak inplannen. 

Video

Bekijk de video 

Goede doel

Steun het goede doel

Als u bij ons uw auto APK laat keuren, steunt u het goede doel. Voor elke apk-keuring die wij uitvoeren doen wij een donatie aan het Jeugdsportfonds.

Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Lees hier meer over het jeugdsportfonds.

Maak nu een afspraak

Fotobar

Onze partners:

logobar1logobar3logobar4Servicebook